KASVIKSILLA, KIITOS

kasvisruokakirja

KASVIKSILLA, KIITOS – KAIKKI IRTI KASVIPROTEIINEISTA

kasvisruoka
Kuva: Viola Virtamo, Cozy Publishing 2019

Kasviksilla, kiitos (Cozy Publishing, Lotta Lahti & Mirka Tuovinen) on suurella rakkaudella ja intohimolla laadittu opas kasviproteiinien käyttöön. Hyödyllisten vinkkien ja maukkaiden ohjeiden myötä opit laittamaan terveyttä edistävää ja ilmastoystävällistä kasvisruokaa niin arjen kiireessä kuin juhlapöydän tarpeisiin. Kirja ilmestyy marraskuussa 2019.

Kuinka kauan kikherneitä liotetaan? Mistä raaka-aineista valmistat parhaat lihattomat pyörykät? Tutut herkut, kuten mokkapalat tai hampurilaiset valmistuvat helposti kasviproteiineista.

Kasvisruoka on parhaimmillaan yhdistelmä laadukkaita, ravintorikkaita raaka-aineita – värejä, tuoksuja ja makuja. Täysipainoinen ateria yhdessä nautittavaksi, kaikkia aisteja käyttäen. Kirjassa hyödynnetään linssejä, kikherneitä, papuja, kvinoaa, vihreitä herneitä ja kauraa. Kasviperäisten proteiinien lisääminen lautaselle ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Erityisruokavaliot: Kaikki kirjan reseptit sopivat myös maidottomalle, vegaaniselle ja gluteenittomalle ruokavaliolle, eikä kirjan resepteissä käytetä valkoista sokeria.

kasvisruokakirja

Voit tilata kirjan itsellesi tai lahjaksi esimerkiksi täältä : https://www.suomalainen.com/products/kasviksilla-kiitos